Sinagoga doo Sombor

O nama

Sinagoga doo Sombor je osnovana 1991. godine sa osnovnom delatnosću veleprodaje prehrambene robe.

Firma je porodična, a poslovanje je počela maloprodajom i veleprodajom prehrambene robe.

Značajan segment poslovanja je uvoz ambalažnih papira (srenc, fluting, testliner smedji, testliner beli) za proizvodnju valovite kartonske ambalaže za koji su nam kupci sve domaće fabrike ambalaže. Godišnje se uveze vise od 15.000 tona ambalažnih papira.

Žitokomerc doo Sombor, preduzeće za proizvodnju i pakovanje maka, suncokreta, kikirikija, ovsenih, raženih, pšeničnih i sojinih pahuljica smo kupili 2010. godine i naši proizvodi se nalaze u svim značajnijim trgovinskim firmama iz oblasti prehrane. Uslužno pakujemo privatne robne marke praškastih i zrnastih proizvoda u pakovanjima od 5 - 2000 grama.

Bačka doo Odzaci je deo naše kompanije koja poseduje 30 poslovnih prostora na teritoriji Zapadno Bačkog okruga površine od 100 – 1000 m2 i najveći deo objekata je izdat u zakup.

Poljostroj doo Odzaci je u našem vlasništvu od 2018. godine, a firma se bavi proizvodnjom mašina za poljoprivredu i prodajom guma, ulja, maziva i materijala za poljoprivredu.

Delatnost veleprodaje obavljamo u sopstvenom poslovnom kompleksu površine 30.000 m2 sa magacinima površine 7.450 m2 i kapaciteta 15.000 paletnih mesta. Prodaju smo organizovali putem menadzera prodaje, a sva roba se distribuira do krajnjeg kupca u roku 24h sa vise od 20 naših vozila nosivosti od 2 - 25 t.

Maloprodaja se obavlja u jedanaest objekata ukupne površine 4.730m2.

Proizvodnja se odvija u proizvodnim halama i magacinima ukupne površine 5.000 m2

Društvo zapošljava ukupno više od 250 radnika, a vlasnik i rukovodeći kadar su diplomirani ekonomisti. Ukupan prihod društva je veći od 75 miliona EUR, a iskazujemo dobit u svim bilansima od osnivanja i u odnosu na prosek grane trgovine ostvarujemo znatno bolje rezultate poslovanja.

Planovi društva su dalje širenje u oblasti proizvodnje, posebno u delu proizvoda zdrave hrane, maloprodaji prehrambene robe, te distribuciji prehrambene i neprehrambene robe na teritoriji Srbije za šta tražimo potencijalno zainteresovane partnere iz zemlje i inostranstva.

 

Kontakt telefon: +381 25/51-50-500 e-mail: office@sinagoga.co.rs