Sinagoga doo Sombor

O nama

Sinagoga Sombor je osnovana 1991. godine sa osnovnom delatnoscu veleprodaje prehrambene robe.

Firma je porodicna, a poslovanje je pocela maloprodajom i veleprodajom prehrambene robe. Rast i razvoj smo omogucili izuzetno korektnim odnosom prema dobavljacima i kupcima gde smo stvorili imidz kvaliteta, a ne kvantiteta obavljenih poslova.

Znacajan segment poslovanja je uvoz ambalaznih papira (srenc, fluting, testliner smedji, testliner beli) za proizvodnju valovite kartonske ambalaze za koji su nam kupci sve domace fabrike ambalaze.

Preduzece za proizvodnju i pakovanje maka, suncokreta, kikirikija, ovsenih, razenih, psenicnih i sojinih pahuljica Zitokomerc koje radi 20 godina smo kupili 2010. godine i nasi proizvodi se nalaze u svim znacajnijim trgovinskim firmama iz oblasti prehrane.

Prodaju smo organizovali putem menadzera prodaje, a sva roba se distribuira do krajnjeg kupca u roku 24h nasim vozilima nosivosti od 2 -25 t bez troskova transporta.

Delatnost trgovine obavljamo u sopstvenom poslovnom prostoru povrsine 30.000m2 sa magacinima veleprodaje povrsine 9.000 m2 i kapaciteta 15.000 paletnih mesta, sedam objekata maloprodaje ukupne velicine 2.000m2, trznom centru u Somboru od 2.000 m2, vise od 40 lokala u opstini Odzaci povrsine 14.000 m2, benzinskoj pumpi, robnoj kuci u Bacu 800m2, a proizvodnju u sopstvenoj proizvodnoj hali povrsine 700 m2 i magacinima povrsine 2.000 m2.

Drustvo zaposljava ukupno vise od 200 radnika, a vlasnik i rukovodeci kadar su diplomirani ekonomisti. Ukupan prihod drustva je veci od 35 miliona EUR, a iskazujemo dobit u svim bilansima od osnivanja i u odnosu na prosek grane trgovine ostvaruje znatno bolje rezultate poslovanja.

Planovi drustva su dalje sirenje u oblasti proizvodnje, posebno u delu proizvoda zdrave hrane, maloprodaji prehrambene robe, te distribuciji prehrambene i neprehrambene robe na teritoriji Srbije za sta trazimo potencijalno zainteresovane partnere iz zemlje i inostranstva.

 

Kontakt telefon: +381 25/51-50-500
e-mail: office@sinagoga.co.rs